De webshop

Ga naar:

Telefoon: 076-3690568

Wij maken leren leuk en effectief!

Educate Today BV werkt samen met Lerenbijkoos!

12 februari 2019

Samenwerkingsverband Cocreatie LerenmetKoos

Technologie maakt het daarnaast mogelijk om docenten inzicht in de actuele voortgang te bieden. Een docent kan daardoor veel korter op de bal spelen. Door toepassing van technologie in het leerproces heeft hij/zij veel meer inzicht in de individuele voortgang van de student. Toepassing ervan in de klas ontlast de docent van routine

Voor onze wiskundemodules zijn we een samenwerking aan gegaan met Leren met Koos. Koos Waldschmit, oprichter en drijvende kracht achter Leren met Koos is een doorgewinterde wiskunde docent die weet hoe je middelbare scholieren moet motiveren.

Trots zijn we dat er inmiddels zo’n 8000 vragen zijn ontwikkeld voor de Wiskundemodules voor het VMBO en de onderbouw van de Havo. Scholen en Leerlingen die de methode Getal en Ruimte gebruiken kunnen van onze wiskundemodules gebruik maken.

Wil jij ook met de app aan de slag met Wiskunde in je klas? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ben jij ook een vakdocent op de middelbare school en zie jij ook de toegevoegde waarde van extra de stof op een leuke manier oefenen voor je studenten? Heb je ook zin om samen met ons een inhoudelijke module in co-creatie te maken voor jouw vak? Jij de inhoud en wij de rest met als eindresultaat een module op ons platform die jouw studenten zelf kunnen spelen op hun mobiele telefoon?

Neem dan contact met ons op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Comments are closed.