De webshop

Ga naar:

Telefoon: 076-3690568

Wij maken leren leuk en effectief!

Best Practices

E2D ontwikkelt in co-creatie content en levert de juiste tools die het mogelijk maken om de lesstof met slimme en schaalbare werkvormen te verrijken. Docenten houden regie en worden ontlast. Zo kunnen docenten zich meer op individuele begeleiding richten. Hieronder zie je een paar voorbeelden van hoe ons mobile learning platform ingezet wordt in het onderwijs.

Wiskunde

Oefening baart kunst

Voor het VMBO en de HAVO hebben we in co-creatie met gediplomeerde wiskunde docenten content ontwikkeld voor de knowingo app. Met behulp van deze AI-app kunnen studenten oefenen met stof die past bij de gebruikte lesmethode op school. Zo zijn bijvoorbeeld voor struikelvak Wiskunde concrete resultaten aangetoond. Vergeleken met een klas zonder Wiskunde training met Knowingo scoorden de leerlingen uit de klas met knowingo gemiddeld 1 punt hoger. Bij een inzet van slechts 10 minuten tijdens de reguliere les.

Anatomie

Geen gesleep met dikke boeken

Voor de opleiding fysiotherapie van een Hogeschool hebben we het dikke boekwerk uit het curriculum aangevuld met anatomie vragen. Zo kan een student overal en altijd zijn of haar kennis testen, onderhouden en verrijken, ook als het dikke boek niet in de nabijheid is.

Scheikunde

Korter op de bal spelen

Een middelbare school worstelt met achterstanden voor het vak scheikunde. Er is pas zicht op de voortgang bij de eerste proefwerkweek medio oktober. Inzet van de knowingo app levert veel eerder data op voor de ontwikkeling van de “puntenwolk” en de feitelijke voortgang van de studenten. Korter op de bal kunnen spelen zorgt voor betere motivatie en tijdige interventies

Wist u dat?

Educate Today ook U eenvoudig kan helpen bij het maken van online content!  Dit doen we altijd in co-creatie samen met u als docent. U heeft immers de inhoudelijke kennis, wij hebben verstand van de nieuwe leertechnologie. Op zo’n manier ontzorgen we u zodat het u weinig tijd kost en  dat u tegelijkertijd toch op een moderne manier technologie kunt inzetten in uw lessen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!