De webshop

Ga naar:

Telefoon: 076-3690568

Wij maken leren leuk en effectief!

Visie op leren

Leren kan leuker, relevanter en effectiever door didactische kennis en nieuwe technologieën toe te passen. Met technologie kan leren tijd en plaats onafhankelijkheid worden gemaakt.

Technologie maakt het daarnaast mogelijk om docenten inzicht in de actuele voortgang te bieden. Een docent kan daardoor veel korter op de bal spelen en heeft door toepassing van technologie in het leerproces veel meer inzicht in de individuele voortgang van de student. Toepassing ervan in de klas ontlast de docent van routinematige zaken en creëert meer ruimte voor individuele aandacht.

E2D ontwikkelt in co-creatie content en levert de juiste tools die het mogelijk maken om de lesstof met slimme en schaalbare werkvormen te verrijken. Docenten houden regie en worden ontlast. Zo kunnen docenten zich meer op individuele begeleiding richten.

Leren met impact

Door bijvoorbeeld het toepassen van AI en leerprocessen kan snel worden gezien waar precies de leerbehoefte ligt en kan zodoende snel resultaat met impact worden bereikt.

Gewoon leuk om te leren

Onderzoek toont aan dat er beter geleerd wordt als het leren ook als leuk ervaren wordt. Gamenification, het uitdagen van collegestudenten zijn elementen die dit bevorderen.

Passend bij de leefwereld van de student

Leren beklijft pas echt als de lerende ook snapt hoe iets werkt of waar het voor gebruikt kan worden, oftewel als het past bij zijn leefwereld.

Extra mogelijkheden door gebruik technologie

Gebruik van technologie in leerprocessen biedt vele voordelen. Zo kan de voortgang van de student bijna realtime gevolgd worden, waardoor een docent veel eerder kan zien welke studenten extra aandacht nodig hebben.