De webshop

Ga naar:

Telefoon: 076-3690568

Wij maken leren leuk en effectief!

Missie Educate Today

Door de inzet van technologie zijn er nieuwe manieren van leren mogelijk. De missie van Educate Today is het helpen van docenten en scholen in het leuker en effectiever maken van onderwijs door gebruik te maken van technologie, waardoor de student en docent veel meer plezier in het leren krijgen en tegelijkertijd ook betere resultaten bereiken.

Het nieuwsgierig houden van studenten wordt steeds lastiger. Het internet en de gamewereld vecht om de aandacht van de “constudent” met nieuwste technieken en content. Het contrast met de lesstof is soms te groot. Een one size fits all aanpak van een leermiddel is vanuit het curriculum en examen eisen wellicht logisch. Een individuelere aanpak verhoogt echter de relevantie en daarmee de motivatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw les of school? Stuur ons een mailtje en we nemen vrijblijvend contact met je op. Wij maken leren leuk en effectief!

Betekenisvol leren

Leren beklijft pas echt als hetgeen geleerd wordt past bij de context van de student en als dat ook betekenisvol is voor hem of haar. Het gebruik van meerdere zintuigen werkt sterk bevorderend.

Wat mensen onthouden diagram