De webshop

Ga naar:

Telefoon: 076-3690568

Wij maken leren leuk en effectief!

Schoolbestuurders

Wil jij ook graag innoveren in je school?

Innoveren betekent experimenteren, doen en resultaat realiseren.

Technologie ontwikkelt zich veel sneller dan de meeste organisaties. De jongste generatie is digitaler dan ooit. Om aan te sluiten bij de leefwereld van jouw studenten en te blijven boeien is continue innoveren onontbeerlijk.

E2D is van mening dat technologie de docent niet moet vervangen maar sterker maken door leervormen met impact.

Hebben je docenten zelf niet de ervaring, kennis of tijd om dit te realiseren?

Wil je technologie inzetten die aansluit bij de leefwereld van jouw studenten? Met content die aansluit op de gebruikte lesmethode in de klas? Op een device*1 waar ze niet meer zonder kunnen?

Wij helpen scholen en docenten om hun stof op een interactieve manier in ons Mobile Learning Platform te gieten. Dit doen we samen met de docenten. Zij bepalen de inhoud wij doen de technische realisatie.

Onze mobiele leermodules kunnen leerlingen eenvoudig achterstanden ontstaan door bijvoorbeeld Corona wegwerken. Niet als vervanging van de les maar als aanvulling om met de stof. Door toepassing van AI*2 en Gamification*3 wordt een leerling op een leuke manier snel en doeltreffend getraind in datgeen voor hem moeilijk is.

Kijk op ons mobiele platform welke modules allemaal al beschikbaar zijn. Modules worden door ons altijd in co-creatie gemaakt.

Geïnteresseerd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een kennismaking!

*1 device kan zijn elke android (versie xx of hoger) of apple (versie xx of hoger)  telefoon of tablet
*2 Artificiele Intelligentie zijn algoritmes die bijdragen aan de relevantie van de leerstof en effectiviteit van het leerproces voor de individuele leerling.
*3 Gamification concepten zijn toegepast in de app om de leermethode als spelvorm aan te bieden om de motivatie te versterken.