De webshop

Ga naar:

Telefoon: 076-3690568

Wij maken leren leuk en effectief!

Ouders

Wil je weten hoe je zoon of dochter op een effectieve en aangename manier kunt ondersteunen met het oefenen van lesstof?

Dat kan met technologie die aansluit bij de leefwereld van jouw kind. Op een device*1 waar ze niet meer zonder kunnen.

Met de mobiele leermodules van Educate Today kunnen leerlingen eenvoudig achterstanden ontstaan door bijvoorbeeld Corona wegwerken. Niet als vervanging van de les maar als aanvulling om de stof thuis extra te oefenen.

Door toepassing van AI*2 en Gamification*3 wordt een leerling op een leuke manier snel en doeltreffend getraind in datgeen voor hem moeilijk is. Zo blijft het relevant en effectief.

De lesmodules sluiten naadloos aan op de lesstof en methode op school. Zoeken naar de juiste content op internet is dus niet meer nodig. Je zoon of dochter krijgt altijd relevante stof aangeboden.

*1 device kan zijn elke android (versie xx of hoger) of apple (versie xx of hoger)  telefoon of tablet
*2 Artificiele Intelligentie zijn algoritmes die bijdragen aan de relevantie van de leerstof en effectiviteit van het leerproces voor de individuele leerling.
*3 Gamification concepten zijn toegepast in de app om de leermethode als spelvorm aan te bieden om de motivatie te versterken.

Kijk op ons mobiele platform welke modules allemaal al beschikbaar zijn. Modules worden door ons altijd in co-creatie met gediplomeerde vakdocenten gemaakt.